Handelsweg

Amstelveen
·
ca. 183 m2
·
3 kamers
8.450,-

Beschrijving

Handelsweg/Amstelveen (ca. 183 m2) €8450,- excl. G/W/E
UpMountain is het meest spraakmakende nieuwbouwproject in Amstelveen, gelegen aan het hagelnieuwe stadsparkplan dat in 2022 tot volwassing komt. De ultra moderne bouwtechniek van dit project heeft wereldwijd opzien gebaard en is ontvangen als een huzarenstuk dat past binnen de analen van Hollands Glorie. Dit gloednieuwe appartement valt onder de noemer “Buitencategorie”. Gelegen midden in het centrum van Amstelveen met de hoofdingang aan het Stadspark en directe toegang naar winkel- en uitgaanscentrum Het Stadshart. Deze zeer luxueuze woning is recent (november 2020) opgeleverd en volledig onder auspiciën van ’s lands bekendste architect Mariska Jagt afgebouwd. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de hoogwaardige afwerking en specifiek de gekozen zeer moderne en hoogwaardige materialen.

Via de gezamenlijke entree is het appartement op de achtste verdieping gelegen en per lift bereikbaar. Het atrium straalt pure luxe en rust uit en zorgt voor een fijn thuiskomen. Bij binnenkomst in het appartement is via de hal met toilet de rest van de woning direct toegankelijk. De ruime woonkamer is zeer licht door de vele raampartijen en beschikt over twee elektrische haarden. Centraal opgesteld is de met bruin leder afgewerkte televisiewand een “Eyecatcher” die tevens de afscheiding vormt tussen woonkamer en ruime leef-keuken.

De grote open keuken is luxueus afgewerkt en voorzien van alle gemakken zoals een klimaatkast, dubbele vaatwasser, Amerikaanse koel/vriescombinatie, 5-pits inductiekookplaat incl. afzuiging, dubbele combi-oven en een moderne Quooker. De diverse schuifpuien in de woonkamer bieden toegang het riante dakterras (bijna 150 m2) dat het appartement omsluit. Vanaf het dakterras is het uitzicht ronduit prachtig. Pal zuid gelegen kan er de gehele dag volop genoten worden van de zon. De Master bedroom is voorzien alle comfort waaronder een eigen, ruim opgezette Walk-in closet. De tweede slaapkamer is ruim opgezet met inbouwkasten en vrij in te richten. De hoogwaardige badkamer is centraal gesitueerd en voorzien van een vrijstaand ligbad (MJ design), dubbele wastafel, Japans toilet en zeer ruim opgezette inloopdouche. De technische ruimte naast de badkamer is als opslagruimte naar eigen inzicht in te richten. De aparte wasmachinekamer kan gekozen worden voor gebruik als inpandige berging direct gelegen naast de keuken.
In de kelder van UpMountain is een aparte afgesloten berging van circa 10 m2 beschikbaar met directe toegang vanaf de straat.

In de parkeergarage is een privé parkeerplaats (afsluitbaar met rolhek en voorzien van laadpaal) beschikbaar. Het appartement is gelegen nabij openbaar vervoer (bus en snel-tram naar Amsterdam) en alle benodigde voorzieningen waaronder een levendig winkelcentrum, kunst en cultuur (Cobra Museum, theater, etc.), horeca (restaurants, cafés en terrassen), Het Amsterdamse Bos en de diverse uitvalswegen. Zo zijn de A9 (zeer nabij luchthaven Amsterdam-Schiphol), A4 (ri. Den Haag – Rotterdam), Ring Amsterdam A10 en de Beneluxbaan (Zuidas, Amsterdam) snel en eenvoudig te bereiken. De Amsterdamse sneltram rijdt uit Amstelveen Centrum binnen een kwartier naar hartje Jordaan of Amsterdam-Centrum.

Kenmerken van de woning

  • Plaats
    Amstelveen
  • Regio
    Amstelveen
  • Prijs
    8.450,-
  • Soort woning
    Appartement
  • Woonoppervlakte
    ca. 183 m2
  • Aantal kamers
    3
  • Beschikbaar per
    Per direct
  • Opleveringsniveau
    Gestoffeerd
  • Buitenruimte
    Terras
  • Opp. buitenruimte
    ca. 146 m2
  • Bergruimte
    Inpandig
  • Energielabel
    A

Waar is de woning gelegen?